Vuka Karadžića bb, Nikšić

Montenegro

+382 40 202 900

O nama

Tosçelik Nikšić ima dugu tradiciju od 60 godina u proizvodnji čelika, sa širokim spektrom proizvoda i tehnologija koje se koriste u proizvodnim pogonima. 

Nekadašnja Željezara postaje dio Tosyalı Holdinga 2012. godine. Od tada, Tosyali Holding sprovodi investicije pod novim imenom Tosčelik Nikšić u cilju unapređenja i modernizacije proizvodnih tehnologija kako bi se postigao visok kvalitet proizvoda. 

Neke od najznačajnijih investicija Tosčelika su  SVC sistem (Sistem za kompenzaciju reaktivne energije), nova vakuumska stanica u Čeličani, breneri na Elektro-lučnoj peći (EAF), modernizacija Kazanske Peći (LF), nova Rotaciona Peć (RHF) za zagrijev ingota i blumova u Kovačnici, novi strugovi za obradu šipki i ostala tehnička poboljšanja.   

Tosçelik Nikšić je jedan od najznačajnijih proizvođača čelika u Evopi, ujedno predstavlja i jednu od vodećih industrija u Crnoj Gori. Posvećivanje pažnje i najsitnijim detaljima i stručnost našeg kadra garantuju čist i kvalitetan čelik. Proizvodni asortiman se sastoji od širokog spektra visoko-kvalitetnih i specijalnih čelika najrazličitijih kvaliteta i dimenzija.  

Savršeni strateški položaj Crne Gore i Nikšića omogućuju laku i nesmetanu isporuku proizvoda kupcima bilo gdje u svijetu u rekordnom vremenu različitim prevoznim sredstvima. 

 

FaLang translation system by Faboba